Huisregels

Huisregels IJzeren Man Eindhoven

1. Verblijf op het terrein van de IJzeren Man Eindhoven is altijd op eigen risico. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan personen of zaken.

2. De directie heeft het recht de openingstijden van het natuurbad en het terras te wijzigen. Gewijzigde openingstijden geven geen recht op terugbetaling van entree prijzen.

3. Om de veiligheid in onze zwembaden voor iedereen te waarborgen, geldt het volgende:
-a. Ben je jonger dan 8 jaar? Dan mag je alleen in het water met een meezwemmende ouder of verzorger van  18 jaar;
-b. Zonder zwemdiploma is het niet toegestaan om in het 3-meter bad te zwemmen, enkel in het 1.20-meter bad.

4. Als bezoeker ben je zelf verantwoordelijk voor kleding en waardevolle voorwerpen. Je kunt geen waardevolle voorwerpen in bewaring geven bij de de bar of bij medewerkers.

5. Omdat de IJzeren Man Eindhoven probeert voor elke bezoeker een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, kan op diverse plaatsen videobewaking aanwezig zijn.

6. Je mag geen gevaarlijke en/of breekbare voorwerpen, wapens, alcohol en drugs meebrengen en/of in je bezit hebben tijdens je bezoek aan een de IJzeren Man Eindhoven.
Tevens is open vuur, Barbecuen en shisha verboden.

7. Ben je – of begeleid je – iemand met een ziekte of handicap waarvoor extra toezicht of begeleiding nodig is, meldt dit dat bij de badmeester die belast is met het houden van toezicht en de begeleiding. De IJzeren Man kan hierbij nadere voorwaarden stellen.

8. Als je je misdraagt, heeft het personeel het recht je de toegang tot de IJzeren Man te weigeren of te ontzeggen.

9. Als bezoeker van de IJzeren Man Eindhoven ga je automatisch akkoord met dit reglement en geef je aan je hieraan te houden. Overtreed je dit reglement, dan nemen wij maatregelen en kan de politie worden ingeschakeld.