Over ons

Anno 2016 is de IJzeren Man Eindhoven een bedrijf waar het niet alleen draait om dagrecreatie maar om meer. Feesten en partijen zoals barbecues, bedrijfsuitjes- en borrels, verjaardagen, sportdagen, festivals zijn wekelijks aan de orde.

Wij laten gasten zich welkom voelen op een unieke locatie op een centrale plaats met een brede toegankelijkheid. Zowel in de zomerperiode als winterperiode en tijdens feesten en partijen. Wij streven naar een gezellige en ontspannen locatie waar iedereen zich welkom voelt, tevens op minder mooie dagen tijdens de zomer. Ons doel is om door de jaren heen meer gasten, feesten en evenementen aan te trekken. Door tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten hopen wij dat ze een fijne tijd beleven bij de IJzeren Man Eindhoven.

IMG_1109-300x225“PROFESSIONEEL, SPONTAAN, GEDREVEN PERSONEEL!”

De medewerkers van de IJzeren Man doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u niks tekort komt. Of u nou alleen een drankje komt drinken op het terras, lekker komt zonnen op het gras of baantjes wil trekken in het natuurbad. Heeft u speciale wensen? Dan horen wij dit graag.

 

Volg ons op Facebook