Wizziq pubquiz

Een WIZZIQ Pubquiz is een gezellige quizavond op uw locatie. Teams kunnen deelnemen in samenstellingen variërend van 2-5 personen. Er worden 7 ronden van 10 vragen op de deelnemers afgevuurd. De WIZZIQ quiz neemt 2 – 2,5 uur in beslag, maar kan eventueel naar wens aangepast worden. Zo kan er van een normale pubquiz ook een bedrijfsquiz gemaakt worden, al dan niet met gepersonaliseerde vragen.

WIZZIQ biedt naast de wekelijkse pubquiz ook verschillende themaquizzen aan. Denk hierbij aan thema’s zoals de jaren ’90, film of voetbal. De pubquiz of algemene kennis quiz wordt wekelijks in elkaar gezet en behandelt vooral de popcultuur en actualiteiten. Verwacht dus veel vragen over film, muziek, games, sport, topografie en nieuws van nu. Geen stoffige vragen over de 3e Bondskanselier van Duitsland of de atomaire samenstelling van bauxiet. Maar leuke, hippe vragen, gegoten in een modern interactief quizjasje, dat is waar WIZZIQ voor staat!

Vaste bouwstenen van de quiz zijn de fotoronde, de muziekronde en algemene kennisronden met diverse beeld- en geluidsfragmenten. Ook de unieke collage vragen zullen meerdere keren per quiz voorbij komen. Hierbij wordt het samenwerken door te puzzelen en kennis te delen echt op de proef gesteld!

De WIZZIQ pubquiz onderscheidt zich vooral op twee gebieden. Ten eerste de uitstraling: qua vormgeving is het een strak geheel, dat klasse en kundigheid uitstraalt. WIZZIQ quizzen worden ondersteund door veel video- en audio fragmenten, iets dat de uitstraling ten goede komt en het geheel een speels en informeel karakter geeft! Ten tweede is het inhoudelijk een quiz die meer dan andere quizzen alle leeftijden aanspreekt (16+). De presentator van dienst zal in alle gevallen goed op de hoogte zijn van de quiz en achterliggende info, iets wat de deskundigheid en geloofwaardigheid danig vergroot. Meer info? Neem contact op via info@ijzerenman.com
Thijs Zijlstra
Presentator
Sluit Menu